Camping Zeeburg Amsterdam

Sun, 05 May 2024 17:00 hour - Vrijheidsmaaltijd Camping Zeeburg

On the camping
- , gratis
vrijheidsmaaltijd

Vrijheidsmaaltijd Camping Zeeburg

Kom gezellig langs in ons sfeervolle restaurant en laat je verwennen met een warm kopje soep terwijl je geniet van boeiende gesprekken met buurtgenoten en mede-campinggasten. Samen vieren we de kostbare vrijheid die we koesteren!

Laat je betoveren door de prachtige klanken van ErikPaulBobbie, een dynamisch trio met Erik P Beemster op de akoestische gitaar en Bobbie Kars op de elektrische bas. Hun muziek omvat een breed scala aan invloeden, van de tijdloze klanken van Bach tot de avontuurlijke vibes van King Crimson. Bereid je voor op een muzikale reis die zowel lyrisch als verrassend is!

📅 Wanneer: Zondag 5 mei, van 17.00 tot 20.00 uur
📍 Locatie: Café-Restaurant Camping Zeeburg

En het beste van alles? De soep wordt gratis geserveerd, zolang de voorraad strekt! Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent om een kommetje te bemachtigen en jezelf onder te dompelen in het vieren van de vrijheid.

Bij slecht weer ben je van harte welkom binnen, waar de gezelligheid onverminderd doorgaat. Maar bij goed weer is het helemaal genieten, want dan kunnen we heerlijk in de buitenlucht vertoeven!

Kom langs en vier de vrijheid met ons op 5 mei! 🎶🍲✨